your new rooftop bar
The Happy View

Midden in het hart van Groningen vind je, volgens ons, het mooiste, uniekste en gezelligste dakterras van de wereld.

Ja dat klopt! Je kijkt uit over de prachtige torens en daken in het stadscentrum terwijl je geniet van de laatste zonnestralen van de avond. Zien we je zo?

Ben je benieuwd naar meer mogelijkheden bij The Happy View? Scrol dan even verder, of neem contact met ons op over jouw ideeën!

Openingstijden
  • Closed on Monday &, Tuesday.

  • Wednesday 14:00 - 22:00

  • Thursday, Friday, Saturday 14:00 – 00.30

  • Sunday 14:00 - 22:00

Mogelijkheden evenementen

De mogelijkheden voor een evenement zijn zo goed als eindeloos bij The Happy View. Of je nu een sfeervol samenzijn, een gezellige barbecue met vrienden, óf een professionele receptie op een unieke locatie wilt organiseren, bij The Happy View ben je aan het juiste adres. Onze bartenders serveren ijskoude drankjes, en onze cateraars serveren je het gerecht van je dromen.

Dus wil je een aantal van je ideeën met ons bespreken, óf ons zo creatief mogelijk laten zijn? Neem contact op via de knop hier rechts, of kom gezellig langs voor een gesprek!

Locatie

The Happy View is relatief nieuw, en daarmee een van de voorlopig best bewaarde geheimen van de stad Groningen. Onze evenementenlocatie is er eentje die anders is dan elke andere evenementenlocatie die je tot nu toe kent! Waarom? Omdat het kleurrijk, vrolijk en sfeervol ontworpen is! En oh, hadden we het al gezegd? Je krijgt uitzicht over de binnenstad van ons mooie Groningen! Je vindt The Happy View aan de Kleine Kromme Elleboog 5, 9712 BS in Groningen. Gelegen naast de Rijksuniversiteit Groningen, nabij het Noorderplantsoen, de diverse markten en de Noorderhaven. En trouwens, niets is onmogelijk bij The Happy View! Dus als je meer informatie, of een offerte op maat wilt, stuur ons gerust een berichtje en we nemen snel contact met je op.

Volg The Happy View op social media voor nieuwe updates en acties!